dinsdag 28 augustus 2012

Hallo weer, De volgende kaart die ik jullie ga laten zien heb ik gemaakt voor de uitdaging van de club Kaarten maken met Tiets, en wil ik ook inschrijven voor het blog:http://hetcanaryblog.blogspot.nl/ dus hier komen de foto's.
De tweede is een detail van de stempel van Saturated Canary, gemaakt door Krista, is ze niet schattig?? Het papier is van Marianne design en ik heb haar ondanks dat er copics in haar mandje zitten ingekleurd met Derwent, omdat ik met mijn printer niet met copics kan kleuren, dan vegen de lijnen door, maar ik hoop dat jullie m toch mooi vinden. Nou ik ga weer even rusten, met mn rug, helaas. Bedankt weer voor alle complimentjes en leuk dat ik er weer een paar volgers bij heb, tot een volgende keer weer. Liefs en groetjes Elna.

4 opmerkingen:

 1. LOVE the exuberant vibe of this card! The Dutch Canary girl is colored fabulously and totally is embraced by the papers and embellies you chose. Gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart!
  Rust maar goed uit. Groetjes, Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oké Elna,ik ga voor de tweede keer proberen een bbtje te plaatsen!!! Vorige week kreeg ik het niet voor elkaar met je woordverificatie! Ook jouw kaartje is Oer-Hollands! Vind 'm erg leuk!
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen