zondag 12 augustus 2012

Hallo allemaal, Weer terug van weggeweest, Elmo is nu in huis dus dan doe je niet zoveel he, maar toch heb ik van t weekend twee kerstkaartjes gemaak, had wat nieuwe bloemen en swirl mallen, dus die moesten natuurlijk gebruikt werden.
Hier de blauwe, heb ook nog een rode gemaakt, die ik misschien dinsdag samen met mn moeder en mn zus nog een keer ga maken, dus een soort van miniworkshopje.
MET DEZE TWEE KAARTEN WIL IK MEEDOEN AAN DE CREALING CHALLENGE VAN AUGUSTUS, MET ALS THEMA KERST, ZIE DE LINK AAN DE RECHTERKANT. Nou dit was t dan weer even, bedankt allemaal weer voor de berichtjes op de vorige kaarjtes, nog even een fotootje van Elmo erbij hoor, hij is zooooo stout hij kruipt achter de wasmachine en de vriezer en dan zijn we m smorgens wel eens kwijt. Zo ligt ie een hele middag bij me als ik zit te knutselen.
K zou m niet meer willen missen, tot de volgende keer weer. Liefs en groetjes Elna.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Elna, Ik zie dat jullie trotse bezitters zijn van een klein poesje! Leuk hoor! Mooie kaarten heb je gemaakt. Ik heb hier al zeker 2 weken een huis liggen maar nog steeds niks mee gedaan. Ik kom tijd te kort!!!;) Wel leuk om samen met je ma en zus te knutselen! Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super gaaf ! Bedankt voor het meedoen bij de Crealing challenge. Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen