donderdag 4 oktober 2012

Nou ik kwam vanmorgen bij ons op t dorp bij de stoffen en wolwinkel en daar vond ik hele leuke knoopjes, ik moest nog een kaart maken omdat de jongste in de herfst- vakantie 13 wordt, hij leert voor kok, dus vond ik deze knoopjes wel heel toepasselijk en zo kwam er in mn koppie deze kaart op, de stemepel is een snoesje en t papier en lint komen van de boekenvoordeel, vond t wel een beetje gewaagd met dat roze, maar dacht dat moet kunnen he tegenwoordig. De tweede kaart is voor een lieve vriendin, die had ik al een poosje liggen, maar omdat ze 2 oktober pas jarig was kon ik m er niet eerder opzetten, nou hier komen ze dan weer, hoop dat jullie ze weer mooi vinden en bedankt weer voor alle reacties op mijn vorige kaarten.
De kaartenstandaard die bij de laatste kaart zit, is ook zelfgemaakt ik had t geluk dat ik m van iemand over kon nemen, zal m vast veel gaan gebruiken. Tot snel weer, Liefs en groetjes Elna.

3 opmerkingen:

 1. Echt hele lieve kaarten.
  Erg toepasselijk die kaart voor je zoon, ziet er heel leuk uit.
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Elna, ze zijn leuk hoor,allebei! Ik was er ook nog om geweest bij Bernardien! Thanx nog voor de tip!Ik wens je alvast veel plezier de volgende week! ;) Groetjes, Irm...en nu moet ik weer gaan vechten met die st#mme woordverificatie! GGrr...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey je hebt 'm niet meer! Super!!! ;) Gr. Irm

  BeantwoordenVerwijderen