woensdag 27 februari 2013

Hallo, Omdat mn moeder zaterdag jarig is, wilde ik een speciale kaart maken, ja bedenk dat maar eens. Dit is er uit gekomen, maar vind m nog niet helmaal naar mn zin zoals gewoonlijk. Mn stempels heb ik ingekleurd met mn nieuwe Faber Castell potloden, mensen wat zijn die super, heb er zeker geen spijt van dat ik ze gekocht heb. Maar hierbij de foto's van de voorkant, linker voorkant, rechter voorkant en de onderkant. Bedankt weer voor de complimentjes en de bezoekjes. Liefs en groetjes Elna.

maandag 25 februari 2013

Daar was ik weer, heb vakantie van de week, dus lekker de tijd om te knutselen, deze had ik gisteren al gemaakt, maar moest de vlaggetjes nog maken, die ik pas binnen gekregen had, dus nu is hij af, bij deze dus, bedankt weer allemaal. Liefs en groetjes Elna.

zondag 24 februari 2013

Hallo allemaal, Vandaag weer een kerst kaartje gemaakt voor de club, vind m zelf een beetje saai, maar vooruit. 7 Bedankt weer iedereen voor alle complimentjes en lieve berichtjes. Liefs en groetjes Elna.

dinsdag 12 februari 2013

Hallo Allemaal, Vandaag lekker zitten knutselen met mn moeder en mn zus, ik had die nieuwe caroussel mal van MD gekocht en had ook de snoesjes en de malletjes van de wol en breinaald, zoals jullie al in een eerdere kaart hebben kunnen zien, nou doe ik samen met een vriendin een maandelijkse challenge dat we voor elkaar een kaart maken,dus dat heb ik gecombineerd. Hoop dat jullie m weer mooi vinden. Bedankt weer voor alle complimentjes en berichtjes op mn vorige kaarten. Liefs en groetjes Elna.

zondag 3 februari 2013

Zo daar was ik weer, heb de smaak te pakken vandaag, er was op de club Kaarten maken met Tiets, weer een nieuwe uitdaging voor februari, en ik vind deze snoesjes zoooo schattig.
Liefs en groetjes Elna.
Goedemiddag, Heb vanmorgen weer al lekker zitten knutselen, een kaart met allemaal breibenodigdheden, was er nog niet helemaal tevreden over, maar nu vind ik m toch wel leuk, en nog een kerstkaart voor de club: Kaarten maken met Tiets. Hier komen ze weer.
Zo die staan er weer op, nu weer lekker aan de knuts. Bedankt weer voor alle berichtjes. Liefs en groetjes Elna.